Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zet Vlade Zeca htio dići stadion u zrak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stadionu Kamen Ingrada jučer je izbjegnuta velika tragedija - tvrdi to novi predsjednik veličkog prvoligaša, Ivica Kolundžić, nakon što je u jednoj od stadionskih prostorija, očito namjerno, ostavljeno da curi plin.

'To je kazneno djelo za koje netko treba odgovarati', ogorčeno kaže Kolundžić koji smatra da se pokušalo dići stadion u zrak, za što je otvoreno prozvao zeta Vlade Zeca, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz

'U ponedjeljak prije večere, oko 17.30, osoblje stadionskog restorana upozorilo je kako se iz prostorije ispod tribina stadiona osjeti plin. Vrata su provaljena i zaposlenici su ostali zaprepašteni jer je netko skinuo crijevo sa velike 40-kilogramske boce iz koje je curio plin. Ne mogu ni zamisliti što bi se dogodilo da je prilikom provaljivanja vrata zaiskrilo ili da je netko prišao s otvorenim plamenom', zgrožen je Kolundžić.

'Na stadionu smo zatekli Stipu Zebu koji je imao ključ od prostorije te je preda mnom i policajcem priznao da je skinuo crijevo', u nevjerici kaže predsjednik NK Kamen Ingrada, koji smatra da netko ipak treba odgovarati, jer u neposrednoj blizini prostorije u kojoj je curio plin spava nekolicina mladih igrača Kamen Ingrada.

Policajci su uhitili i nakon obrade pustili 26-godišnjaka (policija nije priopćila da je to zet Vlade Zeca), o čemu je Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi proslijeđeno posebno izvješće. 

Neslužbeno smo doznali da je Stipo Zeba izjavio kako je samo htio skinuti plinsko crijevo, jer je ono u vlasništvu obitelji Zec.

Nova uprava kluba preuzela je tek u ponedjeljak stadion iz ruku članova obitelji Zec, odnosno Vlade Zeca koji je osam godina bio na čelu kluba.

Prilikom primopredaje, Kolundžić je pohvalio korektno držanje nekadašnjih vlasnika kluba, no očito je kako je to bio samo privid.

Novi predsjednik kluba izjavio je, naime, kako je sa stadiona odneseno gotovo sve, čak i daljinski TV upravljači, i dodao kako je u sudoperu klupskog kafića pronađen izmet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene