Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ništa nije besplatno

Bandiću stigao račun: ZET traži gotovo 400.000 kuna za doček Vatrenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki doček naših srebrnih nogometaša u metropoli 16. srpnja bio je dan nacionalnog ponosa i sreće kad su ih na ulicama našeg glavnog grada dočekale tisuće ljudi. Besplatan javni prijevoz vrijedio je za sve građane, zbog čega je ZET Gradu ispostavio fakturu.

Prijevoz autobusima, tramvajima i uspinjačom Zagrepčani će platiti 375.000 kuna. Upravo je toliko gradski prijevoznik ZET procijenio gubitak koji je pretrpio 16. srpnja, piše tportal.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite Čeka nas kaos! Zbog ogromnih radova ovog vikenda nema tramvaja u nekim dijelovima grada, ukidaju se četiri tramvajske linije Ilustracija Traje očevid Krš na Kvatriću: Sudarili se tramvaj i auto, jedna osoba je ozlijeđena

Faktura je ispostavljena Gradu, koji ju je ovih dana zaprimio i odlučio platiti, jer je sama inicijativa za besplatan prijevoz i došla iz gradskih struktura.

Spomenuti gubitak odnosi se na prihod od prodaje karata u prvoj zoni za pojedinačne i dnevne karte u iznosu od 371.500 kuna te prihod od karata za uspinjaču u iznosu od tri i pol tisuće kuna.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene