Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uređaj za održavanje leda

Građani se žalili na buku pa im Pula im osigurala novi smještaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Pula osigurano je alternativni smještaj građanima koji su se žalili na buku koju proizvodi uređaj za održavanje leda, koji se postavio za spektakl u Areni.

Grad Pula u suradnji s pulskom Turističkom zajednicom danas je osigurao besplatni privremeni smještaj u apartmanskom naselju na Verudeli stanarima koji žive u susjedstvu pulske Arene, a koji su se gradonačelniku Borisu Miletiću požalili da su bez obzira na zaštitne panele na uređaju za održavanje leda izloženi buci, izvijestili su danas iz odsjeka za informiranje Grada Pule.

Kako se navodi u priopćenju za javnost, za sada se za smještaj na alternativnoj lokaciji do završetka hokejskog spektakla u nedjelju u pulskom amfiteatru odlučilo četiri stanara, a Grad poziva i ostale da se, ako žele iskoristiti ovu mogućnost rješavanja problema na koji su upozorili, jave u ured Grada. Inače, nakon zaprimanja pisma u kojemu je devet stanara iz blizine Arene upozorilo na buku koju stvaraju pripremni radovi za hokejski spektakl, gradonačelnik Boris Miletić sastao se s njima te s organizatorima dogovorio postavljanje zaštitnih panela na uređaje koji stvaraju buku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LIJEPA INICIJATIVA Trajno sjećanje na neprežaljenog panonskog mornara: Hoće li Balašević dobiti svoj trg ili ulicu? "Uputit ćemo prijedlog, on je doista volio naš grad" Oproštaj od Đorđa Balaševića u pulskoj Areni - 1 Odlazak umjetnika Za ovaj je grad legendarni Đole bio posebno vezan, a večeras će mu iza drevnih zidina odati posljednju počast

>> Tisuće mladih okupilo se u Istri!

Tom prilikom gradonačelnik Miletić je zahvalio stanarima na strpljenju istaknuvši kako "svi zajedno moramo biti spremni na privremene kompromise ako želimo manifestacije koje će u Pulu privlačiti posjetitelje te generirati posao i zaradu za Puljane". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene