Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite se

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Traži ga zagrebačka policija

Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 2
Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 2 PU zagrebačka
Aktualno Galerija Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 2 Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 2 Foto: PU zagrebačka Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 1 Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 1 Foto: PU zagrebačka +0 Prepoznajete li muškarca s fotografije? - 3 Galerija 1/3 >>
Zagrebačka policija traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je ozlijedio drugog muškarca. Objavili su fotografije s detaljima o mogućem počinitelju.

Nepoznati počinitelj teško je ozlijedio 44-godišnjaka u zagrebačkom naselju Prečko. Policija je objavila fotografiju muškarca na kojeg kojeg sumnjaju.

Napad se dogodio u četvrtak 19. svibnja oko 11:50, na raskrižju Petrovaradinske ulice i ulice Prečko, a policija je u potrazi za napadačem.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, nepoznati je muškarac starosti između 35 do 40 godina, visine 180-190 centimetara, jače tjelesne građe.

Vozio je bicikl žuto-zelene boje s košarom na upravljaču, a bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s bijelim uzorkom na prednjoj strani, tamni donji dio trenirke dok je na glavi nosio tamnu šiltericu i sunčane naočale te je imao tenisice.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vikao i vrijeđao Skočio pred bus: Pijani Nijemac s trojicom prijatelja usred dana u centru grada napao vozača

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 5 don davitelj "Zbog tebe sam završio u zatvoru, pi*ka ti materina": Sud otkrio detalje novog napada zbog kojeg je svećenik opet iza rešetaka

"Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr", mole građane iz zagrebačke policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene