Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio vađenje krvi

Vozio bez vozačke i pod utjecajem droga: Muškarac (48) mora platiti paprenu kaznu, a voziti neće narednih 15 mjeseci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdeset osmogodišnji muškarac je zatečen u vožnji u četvrtak, 20. kolovoza, u 18.10 sati, u Novigradu Podravskom. Upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga.

Prekršajni sud u Koprivnici kaznio je 48-godišnjeg muškarca novčanom kaznom od 24.600 kuna i zabranom vožnje na 15 mjeseci, jer je vozio bez položenog ispita i pod utjecajem droge, izvijestila je u subotu koprivničko-križevačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Ukrajinac divljao po cesti: Bježao policiji, projurio kroz crveno, skrivio nesreću llustracija NIJE SE HTIO ZAUSTAVITI Mladić u Puli pijan i drogiran automobilom bježao policiji pa završio iza rešetaka

Četrdeset osmogodišnji muškarac je zatečen u vožnji u četvrtak, 20. kolovoza, u 18.10 sati, u Novigradu Podravskom. Upravljao je osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te se odbio podvrći vađenju krvi i urina, iako je preliminarnim testiranjem na prisutnost droga u organizmu utvrđena prisutnost droga, priopćili su iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

U petak je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, gdje mu je izrečena novčana kazna od 24.600 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na 15 mjeseci - kada za to stekne uvjete, tj. kada položi vozački.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene