Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef Plodina

Vlasnik velikog trgovačkog lanca otkrio: "Da, želimo kupiti Konzum"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Onaj tko uspije kupiti Konzum zasigurno će biti glavni na hrvatskom maloprodajnom tržištu i više ga nitko neće moći prestići. To je naš cilj, otkrio je Mile Ćurković.

Apsolutno smo zainteresirani za kupnju Konzuma, otkrio je u intervjuu u povodu 25 godina rada vlasnik trgovačkog lanca Plodine Mile Ćurković.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestio AZTN Poznati trgovački lanac dobio kaznu od 30.000 eura: Pogledajte o čemu je riječ Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Procjenjuje da bankama, koje su novi vlasnici Konzuma, to nije temeljni posao te da će, čim se Agrokor konsolidira nakon krize, prodati trgovački dio.

"Mi se za to spremamo i to želimo. Mislim da će cjelokupni proces konsolidacije trajati dvije do tri godine, i mi ćemo se kroz to razdoblje dodatno pripremati, tako da u pravom trenutku budemo u potpunosti spremni za tu potencijalnu akviziciju", rekao je Ćurković te dodao da vjeruje da će upravo Plodine biti najspremnije za preuzimanje Konzuma iako, kaže, sigurno neće biti jedini zainteresirani.

Cilj im je, dodaje, biti prvi na hrvatskom tržištu.

"Za to morate biti spremni kadrovski, organizacijski, logistički, a mi smo sve pretpostavke ostvarili. Onaj tko uspije kupiti Konzum zasigurno će biti glavni na hrvatskom maloprodajnom tržištu i više ga nitko neće moći prestići", zaključuje Ćurković u razgovoru za Novi list.

Aktualno Čuvali strašne tajne: Bilo bi bolje bilo gdje, samo ne u domu – potresne priče bivše domske djece o paklu koji su prošla U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 7 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 8 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 8 Foto: DNEVNIK.hr U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 6 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 5 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 U jeku rasprave o udomljavanju progovorila domska djeca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hrvatska Čuvali strašne tajne: Bilo bi bolje bilo gdje, samo ne u domu – potresne priče bivše domske djece o paklu koji su prošla 1/8 >>

Aktualno Kako je došlo do bolnog pada i zašto su pred nekoć moćnim Hajdukom ključni mjeseci Navijači Hajduka na Pjaci 2016. Navijači Hajduka na Pjaci 2016. Navijači Hajduka na Pjaci 2016. Navijači Hajduka na Pjaci 2016. Igor Štimac (Provjereno) Igor Štimac (Provjereno) Hajduk Hajduk Navijači Hajduka na Pjaci 2016. Navijači Hajduka na Pjaci 2016. +2 Marin Brbić (Provjereno) Nogomet Kako je došlo do bolnog pada i zašto su pred nekoć moćnim Hajdukom ključni mjeseci 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene