Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ima još 11 mjeseci zatvora

Višnja Pevec moli Milanovića da pomiluje Zdravka: "Uništite korupciju i nepravdu u ovom društvu"

Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr)
Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Zdravko Pevec mora odslužiti još 11 mjeseci kazne zatvora koju je dobio jer su on i supruga osuđeni da su oštetili tvrtku za 4 milijuna kuna. Supružnici su pisali izabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Višnja Pevec pisala je izabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću u nadi da će pomilovati njezinog supruga Zdravka koji mora odslužiti još 11 mjeseci od zatvorske kazne koju je dobio jer su on i supruga osuđeni da su oštetili tvrtku za 4 milijuna kuna. Višnja Pevec osuđena je na rad za opće dobro.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Slika nije dostupna donosimo pismo generala Generali mole Milanovića da pomiluje Perkovića i Mustača. Jedan general povukao potpis

Supružnici Pevec Milanoviću su pisali jer ga mole da "uništi korupciju i nepravdu u ovom društvu", a pozivaju se na njegova predizborna obećanja u kojima se obrušavao na "korumpirani HDZ" i najavio borbu protiv korupcije u gospodarstvu i pravosuđu.

"Nismo ni sumnjali u vašu pobjedu i sigurni smo da će Hrvatska vašom zaslugom procvasti i postati druga Švicarska", piše bračni par Pevec, prenosi Bjelovarac.hr.

U pismu podjećaju da je Grupa Pevec pod njihovim vodstvom zapošljavala 4000 ljudi, ostvarivala promet od 3,5 milijardi kuna i dobit od 100 milijuna te vrijedila više od 3 milijarde kuna. Smatraju da je glavni krivac bivši ministar financija Šuker, a ističu i kako smatraju da do stečaja nije trebalo doći jer je imovina Grupe bila tri puta veća od duga.

"Da nije bilo mojih roditelja danas bi bili na ulici. Sve su nam uzeli, blokirali sve račune, uzeli nam ime i još supruga hoće strpati u zatvor", piše Predsjedniku Višnja Pevec i moli da "pomiluje supruga od kazne zatvora jer su pošteno radili i stvarali sve za dobrobit naše države, nisu uzimali dobit nego gradili centre i otvarali nova radna mjesta".

Podjsetimo, radnici Peveca lani su u otvorenom pismu poručili kako "Višnja i Zdravko Pevec nikada nisu plakali kada su njihovi radnici svakodnevno odrađivali nehumane prekovremene sate, u nedostojnim uvjetima, protivno zakonu o radu"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene