Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ćiro pred Tuđmanom

VIDEO 'Mi smo najveći ratnici, ne bi bilo dobro da se netko zaje...!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svečano otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu u Splitu došao je i Ćiro Blažević koji je pred okupljenima održao nadahnuti govor.

Na svečanom otkrivanju spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u Splitu među nekoliko tisuća građana bio je i nekadašnji hrvatski nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević, koji je inače poznat po svojem prijateljstvu s pokojnim Tuđmanom i njegovom obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se nije čuo s Kerumom Ivo Baldasar u Dnevniku Nove TV: Što su mi prioriteti? Praktički sve! Slika nije dostupna Profil birača Lokalni izbori: Tko je glasao za Keruma?

>> VIDEO Kerum pred spomenikom imitirao Franju Tuđmana

On je u jednom trenutku izašao i za mikrofon te je održao kraći govor u kojem je izrazio oduševljenje i zahvalnost za postavljanje brončanog kipa.

'Imao sam privilegiju da budem s Franjom Tuđmanom. Nije mi dao da se miješam u politiku. Govorio mi je: 'Nemaš pojma, a i u nogometu nemaš pojma'. Split i Dalmacija su se ponovno probudili. Opet je u pitanju Hrvatska. (...) Ali kako reče predsjednik: 'Ćiro, moraju tvoji igrači igrati kao što se naši borci bore! Mi smo najveći ratnici na svijetu. To smo i dokazali i ne bi bilo dobro da se netko zaje..., znaš. Ne bi bilo dobro.' Dragi moji, zahvalan sam vam. Zahvalan sam i mom stogodišnjem prijatelju Željku Kerumu', rekao je nadahnuti Čiro.

Kazao je da je Kerumova odluka da postavi kip hrabra te je pitao zašto i Zagreb nije postavio spomenik Franji Tuđmanu.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene