Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKO NEVRIJEME

Obala je potopljena, a kakvo je stanje kod Karlovca? "Doći će ponovno do porasta vodostaja"

Aktualno Galerija Biljana Željeznjak - 3 Biljana Željeznjak - 3 Foto: DNEVNIK.hr Biljana Željeznjak - 2 Biljana Željeznjak - 2 Foto: DNEVNIK.hr Biljana Željeznjak - 1 Biljana Željeznjak - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Kopčić Galerija 1/4 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić uživo se javila iz Topuskog odakle je izvijestila o trenutnoj situaciji s vodostajem.

"Na mjestu na kojem se trenutno nalazimo vodostaj Kupe je na ispod 490 cm. Razina vode je u opadanju i srećom voda nije stigla do ceste i obližnjih objekata", kazala je s mjesta događaja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Voditeljica vodno-gospodarske ispostave Karlovac Biljana Željeznjak poručila je da prema trenutnoj situaciji i trenutnim prognostičkim modelima za područje grada Karlovca nema veće opasnosti u naznaci zato što se očekuju oborine u obliku kiše i snijega.

"U svakom slučaju, doći će ponovno do porasta koji ne bi trebao biti značajan prema trenutnim prognostičkim modelima", kazala je dodavši da se situaciji prati te da će vidjeti kako će se sve razvijati tijekom večeri i noći.

Kazala je i da se nasipi na cijelom karlovačkom području održavaju te da se izgrađuju novi nasipi u Karlovcu koji, kao i sve ostale vodne građevine moraju biti spremni za prihvat vodnog vola.

Pročitajte i ovo Poplavljene ulice u Rijeci OPASNO VRIJEME FOTO/VIDEO Olujno nevrijeme potopilo trgove i rive, digla se razina mora: Meteoalarm uključen za veći dio Hrvatske i u srijedu

Pročitajte i ovo Upozorenje DHMZ-a Upozorenja DHMZ-a Crveni meteoalarm: Nova obilna kiša i snijeg, na kopnu ćemo se smrzavati zbog sjeverca, na moru olujno jugo

Smirivanje vremena najavljuje se tijekom sutrašnjeg dana no večeras i tijekom noći bi mogle pasti i veće kiše što bi se moglo odraziti i na veći vodostaj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene