Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukla cijev

Bujica u Splitu: "Prije dvije godine bio je isti slučaj. Samo su to popravili i otišli, više nikad nisu pogledali cijevi"

Aktualno Galerija Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 1 Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 1 Foto: DNEVNIK.hr Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 2 Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 2 Foto: DNEVNIK.hr Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 4 Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 3 Galerija 1/4 >>
Zbog puknuća velike vodovodne cijevi dio središta Splita bio je pod vodom. Zatvoren je bio i promet, a poplavila je i jedna trgovina.

Nije prvi put da vodovodna cijev u Splitu puca na ovome mjestu, o čemu smo i ranije izvještavali. Istjecanje veće količine vode zaustavljeno je zatvaranjem glavnih ventila, objavio je dogradonačenik Bojan Ivošević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... ''Strop nam malo curi'': Snimali nezgodu u stanu, a onda se sve u sekundi pretvorilo u čisti kaos

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nikad kraja Konačno im se odmrznule cijevi, a onda su uslijedili samo novi problemi  

Iz Vodovoda kažu da će se ispitati zbog čega je do ovoga došlo. Riječ je, tvrde, o cijevima od lijevanog željeza te da je tim područjem često prolazila teška mehanizacija prilikom sanacije Marjana.

"Prije dvije godine bio je isti slučaj, pet metara od ovog koji se sada dogodio. Samo su to popravili i otišli, više nikad nisu pogledali cijevi. Cijevi su stare tko zna koliko, bit će 150 godina. Na Marjanu se napravilo 10 zgrada, sada se ovdje minira, je li to pospješilo? Ne znamo. Ali je činjenica da Vodovod otkad je to pokrpao nije došao", ispričala je Nada Babić, vlasnica trgovine.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene