Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VATROGASCI NA TERENU

Velik požar u Splitu, građani u strahu: "Čule su se detonacije, kao da je bomba pukla, bilo je strašno"

Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
U požaru koji je u nedjelju navečer izbio u splitskom kotaru Brda izgorio je kiosk. Na teren su žurno izašli vatrogasci i policija. Građani dojavljuju da su se čule detonacije.

U Hercegovačkoj ulici u Splitu oko 22:30 buknuo je velik požar. Planuo je jedan objekt na splitskim Brdima, a ugroženi su bili brojni parkirani automobili koji su se nalazili na parkiralištu u blizini ambulante i plamtećeg objekta.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Na terenu je bilo više vatrogasaca iz Splita, kao i djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Vozila nisu izgorjela, no planuo je i u potpunosti izgorio kiosk u ulici, kao i obližnja stabla.

"Golem je požar, gore i automobili. Vatra je ogromna", kazao je Dalmaciji Danas čitatelj. "Čule su se detonacije, kao da je bomba pukla. Bilo je strašno", dodala je druga čitateljica. "Blizu su vozila, puno ih je tu parkirano. Mogla je biti katastrofa, svi su mogli izgorjeti", zaključila je Splićanka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene