Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirani radnici

Vatra progutala ured na petom katu zgrade u Rijeci: ''Ma idem ja van, pa vidi kako gori''

Požar u Rijeci
Požar u Rijeci DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Požar u Rijeci Galerija 1/1 >>
Veliki požar uznemirio je u petak radnike poslovne zgrade Jadroagenta u Rijeci. Vatra je izbila na petom katu u jednom od ureda koji je u potpunosti izgorio.

Kako doznajemo, na terenu su bila četiri vatrogasna vozila sa 16 vatrogasaca, a nitko od radnika nije ozlijeđen. Požar je ugašen i u tijeku je razdimljavanje.

Uzrok požara još uvijek nije poznat.

Na snimkama koje smo dobili u redakciju DNEVNIK.hr-a vidi se vatra koja je u potpunosti progutala ured od oko 25 kvadrata, na posljednjem katu poslovne zgrade Jadroagenta u Rijeci.

Pročitajte i ovo Požar cisterne na A6 Filmska scena Strašan prizor na autocesti, cisterna planula na A6 u smjeru Zagreba: "Prolazio sam pored u suprotnom smjeru. I na ovoj zimi, u zraku je bila vrućina"

Čuju se i glasovi zabrinutih radnika, koji su evakuirani iz zgrade. ''Čuli smo vatrogasce i mislimo, nije dobro, kad ono pogledam kroz prozor i vidim ih'', komentira jedan od radnika.  

Na snimci je također vidljivo kako s petog kata otpadaju užarene daske prema nižim katovima, a čuje se i uznemireni glas jedne radnice. ''Ma ajmo mi izaći, pa pogledaj kako gori.''

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene