Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene 3 žene

Varao ženu, pa postao žrtva iznude: Požuda ga stajala skoro 100.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su žene iz Rijeke osumnjičene da su, koristeći se 'romantičnom slabosti' jednog Riječanina, od njega iznudile gotovo stotinu tisuća kuna.

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta u suradnji s USKOK-om završili su istraživanje iznude gotovo stotinu tisuća kuna od jednog Riječanina, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Žrtva, muškarac u srednjim godinama, u tako nezahvalan položaj doveo se zbog svoje romantične naravi, a činjenica da je istovremeno i u braku, nije mu bila od pomoći.

Tu su iznudu smislile i provodile tri mlađe ženske osobe iz Rijeke, ucjenjujući ga njegovim ugledom. Sve tri (starosti 18, 20 i 33 godine) jučer su privedene u policiju i zadržane.

>> Zadar: Ponudio joj posao pa je zatočio i seksualno iskorištavao

U suradnji s policijom, uz pomoć iznuđivanog muškarca, jučer se odigrao završni čin u kojem su policajci osumnjičene uhvatili na djelu nakon primopredaje označenog novca.

'Kad je osumnjičena preuzela novac i veselila se kako će i nadalje prijetnjama ucjenjivati i 'musti' žrtvu uslijedilo je iznenađenje. Iza ugla su se pojavili policajci s lisicama i sve su tri uskoro završile u policiji', rekao je izvor.

Istragom je otkriveno kako su osumnjičene prijetnjama prisiljavale svoju žrtvu da im daje novac, no on se obratio policiji koja je odmah počela istraživati slučaj. Nakon što su sve provjerili i utvrdili da žrtvu zaista iznuđuju, policajci su prikupili niz dokaza među kojima je završni bio predaja označenog novca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene