Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao i ušće Mure

Vandoren biciklom po Koprivnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef izaslanstva EU u Hrvatskoj Paul Vandoren posjetio je Koprivnicu i susreo se s predstavnicima gradskih i županijskih vlasti i poslovnim ljudima županija.

Nakon sastanka, Vandoren i gradonačelnik Zvonimir Mršić biciklom su se zaputili do gradskih bedema na predstavljanje projekta kulturne baštine i tradicijskih običaja, poput kovanja, pa je veleposlanik imao priliku vidjeti kako se prije kovao novac.

Pročitajte i ovo Koprivnica - Sponge city Sponge City Središte Podravine postaje grad spužva: Projekt je vrijedan dva milijuna eura Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Priznao krivnju? Vozač koji udario djecu na biciklima pa pobjegao pušten na slobodu, oduzet će mu se vozačka dozvola

Vandoren je obišao i ušće rijeke Mure u rijeku Dravu kod sela Legrad, 20-ak kilometara od Koprivnice, gdje su ga biolog Goran Šafarek i ekološka aktivistica Helena Hećimovic upoznali s, po njima, štetnim planovima Hrvatskih voda da uređenjem korita rijeka zaštite prugu u susjednoj Mađarskoj.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene