Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJPROMETNIJI DAN

Iz "Franje Tuđmana" izdali važno upozorenje za navijače koji zrakoplovom putuju u Moskvu

Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL
Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL
Zagrebačka zračna luka moli sve putnike koji sutra iz Zračna luke Franjo Tuđman putuju na utakmicu u Moskvu, da na aerodrom dođu minimalno dva i pol sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova.

"Srijeda je prema redu letenja u Zračnoj luci Franjo Tuđman najprometniji dan. U srijedu, 11. srpnja 2018., uz letove u redovnom prometu zračne luke, u jutarnjim satima planirana su i četiri charter zrakoplova na relaciji Zagreb – Moskva, za navijače koji putuju na polufinalnu utakmicu svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska – Engleska.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Stoga se mole svi putnici koji u srijedu 11. srpnja 2018. putuju iz zračne luke Franjo Tuđman da u zračnu luku dođu minimalno 2 i pol sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova, radi pravovremene prijave na let", poručuju iz Zračne luke.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene