Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

dvostruka mjerila

Udruga Glas poduzetnika kažnjena s 20.000 kuna zbog prosvjeda: ''Naravno da Markotić neće dobiti nikakvu kaznu!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Glas poduzetnika organizirala je veliku akciju na Trgu bana Josipa Jelačića 03. veljače zbog nezadovoljstva strogim mjerama zbog kojih ne mogu raditi. Osam dana kasnije, stigle su im kazne.

Nakon nešto više od tjedana dana, stigle su kazne za održavanje prosvjeda Udruge Glas poduzetnika na glavnom zagrebačkom trgu. Svoje nezadovoljstvo tom odlukom, iznio je predsjednik te udruge, Hrvoje Bujas, na Facebook grupi ''Udruga Glas poduzetnika - mjere i reforme za Hrvatsku 2.0''.

Naveo je kako su im stigle kazne u iznosu od 20 tisuća kuna, a njemu osobno od 10 tisuća kuna.

''20. 000 kn za Udrugu Glas Poduzetnika.10.000 kn za mene kao Predsjednika UGP-a. Nevjerovatna je brzina i efikasnost naše inače trome i neefikasne birokracije, koja na slučaju UGP-a pokazuje 'zube', no zanimljivo, tolerira nastup gdje. Markotić ispred isto tako daleko više od dozvoljenih 25 osoba, ili pak korona party u bolnici ili pak više od 25 ljudi na sprovodu itd.'', istaknuo je Bujas i dodao kako ''naravno'', Alemka Markotić neće dobiti nikakvu kaznu - insinuirajući na misno slavlje u povodu obljetnice smrti Alojzija Stepinca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "USTAVNO PRAVO NA RAD" Ugostitelji pisali Vladi: Žele vouchere, jednokratnu pomoć, početak rada 1. veljače...

''Naravno da gdja. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače!
Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati'', zaključio je Bujas u svojoj objavi te se zahvalio svima koji su došli na prosvjed, iako on zbog korone nije mogao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene