Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POZVANA POLICIJA

Incident u zagrebačkoj osnovnoj školi: Zaposlenik se prešetavao sa zračnom puškom?

Zagrebačka škola, ilustracija - 2
Zagrebačka škola, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Ujutro se u školi na Srednjacima dogodio nemili incident. Kako su ispričali roditelji, zaposlenik je sa sobom nosio zračnu pušku te je pozvana policija. Roditeljima se kasnije obratio ravnatelj, ne navodeći što se točno dogodilo.

Danas ujutro oko 7:40 sati u zagrebačkoj školi na Srednjacima dogodila se nesvakidašnji incident. Naime, navodno je zaposlenik škole sa sobom nosio zračnu pušku, ispričali su roditelji.

Za DNEVNIK.hr policija je potvrdila događaj, no ne i tko je počinitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jeo je kamenje Pomagao je u razminiravanju i spasio brojne živote, a onda je ostavljen na lancu u rupi bez hrane i vode

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ne možemo tako beskonačno'' Ova županija počinje cijepiti bez najave sve koji to žele, primaju i stanovnike nekih drugih županija: "Jučer nam je došla obitelj iz Zagreba..."

''Jutros oko 7.40 sati. Postupalo se protiv zaposlenika škole protiv kojeg je podnesen optužni prijedlog temeljem članka 29, stavak 5 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja'', priopćili su.

Također, roditelji su obavješteni o događaju, no bez navođenja osnovnih informacija što se zapravo dogodilo.

''Poštovani roditelji,

u četvrtak, 6.5. 2021. g. prije početka nastave u jutarnjoj smjeni dogodio se nemili incident. Škola je poduzela sve u svojoj nadležnosti i obavijestila je sve mjerodavne institucije. Jamčim da je škola za djecu, roditelje i djelatnike sigurno mjesto te da incident niti u jednom trenutku nije doveo u pitanje sigurnost samih učenika.

Lijep pozdrav,

Franjo Gudelj, ravnatelj.''

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon sastanka koalicije Plenković: ''Zabranili bi rad nedjeljom osim 16 tjedana u godini''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pred Županijskim sudom u Splitu Podignuta optužnica protiv Lovre Kuščevića, njegove supruge i još četiri osobe: "Nisam nimalo zabrinut, jedva čekam dokazati nevinost"

Kontaktirali smo i školu, no rekli su nam da više nema nikoga u instituciji tko bi mogao odgovoriti na naš upit.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene