Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pogledajte video

Totalni kaos na ulicama Zadra: Radnici probušili vodovodnu cijev, voda šiklja na sve strane

U zadarskoj Ulici dr. Franje Tuđmana pukla cijev zbog koje je poplavljena cijela cesta, a voda iz cijevi iskače kao iz fontane. Radnici Vodovoda su na terenu i saniraju štetu.

Kaos u zadarskoj Ulici dr. Franje Tuđmana nastao je zbog puknuća vodovodne cijevi. Vodoskok iz cijevi ubrzo je poplavio ulicu, a direktor Vodovoda Tomislav Matek rekao je da je do puknuća došlo kada je izvođač radova prilikom radova razbio cijev. 

Pročitajte i ovo Zbog poplave evakuirani stanovnici ruskog grada Orska Voda i dalje nadire Kaos u Rusiji, tisuće evakuirane nakon što je rijeka probila branu: "Ovo su najteže poplave otkad se prate takvi podaci" Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija

''Naši ljudi su već na terenu, a u tijeku je sanacija štete i zatvaranje te cijevi. Još uvijek nije poznato jesu li obližnja domaćinstva bez vode, ali vjerojatno će neki imati poteškoća i biti bez vode dok ne saniramo štetu'', kazao je Tomislav Matek za portal Zadarski.hr.

Promet tim dijelom ulice trenutno nije moguć, a na snimci se vidi kako voda iz cijevi šiklja na sve strane.

Na terenu su i vatrgoasci koji su dojavu o puknuću cijevi zaprimili oko 16 sati i 25 minuta. ''Ulijeva se voda u zgradu Grawe osiguranja, odnosno u garažu zgrade. Ušlo je oko 10 centimetara vode'', rekli su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Zadar čiji su vatrogasci ispumpavali vodu iz zgrade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene