Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija istražuje

Što se dogodilo u Novom Zagrebu? Na tri lokacije zapaljene gume i ostavljene prijeteće poruke: ''Ako ne odeš...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć su zagrebački vatrogasci imali pune ruke posla u Novom Zagrebu s tri požara, za koje se čini da su povezani. Netko je zapalio automobilske gume i ostavio transparente s prijetećim porukama.

U Novom Zagrebu u noći sa srijede na četvrtak vatrogasci su gasili vatru na tri različita mjesta, no čini se da su požari povezani.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

Najprije je u Zapruđu netko zapalio gume, zatim u Sopotu, a nakon toga automobilske gume gorjele su i u Travnom, javlja Jutarnji list.

Pored dvije od tri vatre ostavljeni su transparenti s prijetećim porukama. Na jednom je pisalo. ''Ako ne odj**eš sad, gorit će cijeli grad'', a na drugom je stajala poruka: ''Ako ne odeš sad, gorjet će cijeli grad''.

Na oba transparenta su bila ispisana i prekrižena slova ZM. Neki mediji pišu da su poruku upućenu Zdravku Mamiću ili njegovom bratu Zoranu.

 

Zagrebačka policija je izvijestila da nitko nije ozlijeđen niti je nastala materijalna šteta, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene