Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inače zatvoren u kavezu?

Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napadu psa u Srinjinama kod Splita ozlijeđena je žena i njezin pas.

U Srinjinama kod Splita pas je napao ženu i njenog psa samojeda. Splitska policija potvrdila je da se incident dogodio u četvrtak te da je zbog ugriza psa pomoć liječnika za tražila 57-godišnjakinja koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Policija je utvrdila da je vlasnik psa 55-godišnjak koji je prekršajno sankcioniran. O svemu je izvještena i Veterinarska inspekcija.

Napadnuta žena ispričala je da je krenula s psom u šetnju kad je iz dvorišta istrčao pas koji je, kaže, inače uvijek u kavezu, piše Dalmatinski portal.

''Zgrabio je Messija pa napao mene. Zaustavio se promet, izašli su ljudi pomoći, ali nisu ga uspjeli odvojiti od nas. Onda je netko otišao do vlasnika'', priča šokirana vlasnica samojeda. 

Kaže da je važno spriječiti da vlasnici drže pse u uvjetima u kakvima živi pas koji ju je napao.

''Nije meni cilj da se ubije taj pas, nego da se spriječi način držanja opasnih pasmina. Jer ako je, i ovaj vlasnik može opet uzeti drugog i na isti način ga tretirati i imat ćemo istu opasnost. Zaustavimo to, spriječimo tragedije. Promislimo samo da moglo biti i dijete na mom mjestu'', poručila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene