Obavijesti Video Pretražite Navigacija
testirali ih i na droge

U Klaićevu sinoć primljeno šestero pijane djece, najmlađi pacijent je tek završio osnovnu školu: "Jedan je bio agresivan, ali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni učenici diljem Hrvatske u petak su slavili kraj nastave i početak ljetnih praznika. Nažalost, dio njih konzumirao je alkohol, od kojih su neki završili i u bolnici.

U zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ukupno je zaprimljeno šestero maloljetnika zbog intoksikacije etilnim alkoholom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

"Svi su dobro, četvero je otpuštenih, u tijeku je otpust zadnja dva pacijenta. Svi su bili negativni na droge“, kazao je za DNEVNIK.hr ravnatelj bolnice dr. Goran Roić.

Rekao je kako su kod šestero pacijenata obavljene standardne mjere, a u jednom slučaju lavaža, odnosno ispiranje želuca.

Najmlađi primljeni pacijent ima samo 15 godina, učenik je 8. razreda.

"Po zaprimanju obaviješteni su roditelji djece koji su došli u bolnicu. Jedan pacijent je bio agresivan, ali se brzo primirio uz roditelje", kazao je Roić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene