Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte u "Tragovima"

Priča o dva misteriozna nestanka koje će riješiti telefonski poziv s drugog kraja svijeta

Tragovi donose priču o dva misteriozna nestanka (Foto: Dnevnik.hr)
Tragovi donose priču o dva misteriozna nestanka (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tragovi donose priču o dva misteriozna nestanka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o dva misteriozna, ali povezana nestanka ljudi iz susjedstva.

Dvadesettrogodišnji Franjo Vrčković u ožujku 2000. godine netragom je nestao nakon što je izvršio svoje dnevne obveze. Isprva nikome ništa nije bilo sumnjivo, ali je ipak ubrzo o svemu obaviještena policija i krenula je opsežna potraga za nestalim. Istraga je potrajala bez korisnih tragova, sve do jednog popodneva kada je Vrčkovićima stigao telefonski poziv otmičara, koji je potvrdio da je njihov sin otet.

Pročitajte i ovo Ljubica Sorić (Foto: Dnevnik.hr) Potresna priča iz Zadra Tužna priča o nestanku prikazuje tanku liniju između ljubavi i stravičnog zločina Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pogledajte u Tragovima Bivšem dragovoljcu se izgubio svaki trag, no istražitelji su znali tko ima odgovore na sva pitanja

Deset godina prije Franjina nestanka stanovnike Rakitja uznemirio je nestanak Nataše Sokolčić, koji je prijavila njezina majka. Policijskom istragom otkriveno je da je podnijela kaznenu prijavu protiv svog supruga, a kad je trebala biti ispitana, ona je nestala.

Dok je trajala potraga, njezin suprug uvjeravao je policiju i bližnje da je Nataša odlučila vlakom otići u Njemačku. Policija je tapkala u mjestu. Iako im je ponašanje supruga nestale bilo neobično, konkretnih tragova protiv njega nisu imali, sve dok nije stigao misteriozni telefonski poziv upućen iz Švedske.

Gledatelji "Tragova" večeras će ekskluzivno vidjeti svjedočanstva ucjenjivača te obitelji i prijatelja aktera slučaja, kao i policijskih službenika i inspektora koji su bili uključeni u istragu. ''Nitko od nas ne zna gdje je on. Bilo bi najlakše da znamo gdje je da možemo otići zapaliti svijeću ili nešto tako, ali tužno je to da ne znamo ni taj podatak'', riječi su prijatelja nestalog mladića.

Ne propustite 'Tragove' koji donose stravičnu priču o dva povezana misteriozna nestanka u razmaku od deset godina, večeras nakon utakmice na Novoj TV!

Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene