Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ispovijesti obitelji ubojice i žrtava

"Tragovi" donose detalje strašnog zločina koji je šokirao Viroviticu: Masakrirao ih je i zapalio njihova tijela

Ubojstvo koje je šokiralo Viroviticu (Foto: Dnevnik.hr)
Ubojstvo koje je šokiralo Viroviticu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ubojstvo koje je šokiralo Viroviticu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras gledateljima donosi detalje stravičnog ubojstva starijeg bračnog para.

Supružnici su se nakon odlaska u mirovinu iz Belgije vratili provesti ostatak života u rodnoj Hrvatskoj, gdje su odlučili kupiti kuću. Njihovo je nejavljanje na pozive zabrinulo obitelj i susjede.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 4 BIZARAN SLUČAJ Varaždinski poštar koji nije zvonio dvaput: "Bizarno. Ako ti se ne da raditi, nemoj raditi. Ovako si samo napravio štetu i ugledu i svima" Slika nije dostupna NIJE MU SE DALO Podignuta optužnica protiv poštara: Bacio pošiljke u šumu pa se potpisao umjesto primatelja

Policiji u Virovitici od susjede je stigla prijava da se nešto dimi iz kuće bračnog para. Kada je policija ušla, u kući je pronašla njihova masakrirana pougljenjena tijela. Motiv nikome nije bio jasan, a svaki je trag istražitelje vodio u slijepu ulicu jer je bila riječ o omiljenim susjedima koji nisu ni s kim bili u svađi.

No jedan trag promijenio je tijek istrage, a slaganje mozaika i detalja istražitelje je dovelo do hladnokrvnog ubojice koji je likvidirao bračni par. ''Oni su u njega imali povjerenja, oni su njega primali. On nikad nije otišao, a da mu ona nije skuhala kavicu, da mu nije ostavila od mirovine. Oni jednostavno nisu mogli u njemu vidjeti nešto loše'', pred kamerama "Tragova" prisjetila se sestra ubijene.

Ne propustite 'Tragove' koji donose detalje stravičnog i potresnog ubojstva bračnog para, večeras od 22:30 na Novoj TV!

Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene