Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hokejska senzacija

Tisuće mladih okupilo se u Istri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istra je već godinama hrvatski turistički broj 1, što i ne čudi s obzirom na svu raznolikost, koju pruža svojim gostima.

Tisuće mladih iz cijelog svijeta već se sjatilo Istru. Pripreme za najveći europski festival posvećen bass glazbenoj kulturi pri samom je kraju. Zabava počinje za manje od 24 sata.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

'Bit će to jedan veliki, odličan party na otvorenom! Outlook party!', kazao je July iz Belgije. 'Prošle je godine bilo toliko dobro da smo se morali vratiti. Stigli smo sa šest autobusa', kazala je Kitty iz Engleske.

Unutar utvrde Punta Cristo i oko nje nastupit će preko 500 izvođača. 'Imamo preko 10 stagea preko dana i noći, preko 40 boat partyja i imamo preko 10 tisuća ljudi koji su došli na taj festival', rekao je Vedran Menika, organizator festivala.

>> Jedini kulturni objekt u Hrvatskoj koji se sam financira!

Prvi šatori već su postavljeni, a dok čekaju glazbeni spektakl, mladi uživaju u suncu i moru. Oni koji pak više vole sportske aktivnosti polako se već pripremaju za najveći hokejaški spektakl u Areni.

'Iako nisam baš sportski tip, hokej u Areni se ne smije propustiti! Senzacija!', kazao je Sam iz Engleske.

Osim dvije utakmice, na kojima se očekuje više od 14 tisuća gledatelja, u pripremi je i hokejaško selo. 'Na njemu će također biti veliki videozid na kojem će se utakmica moći pratiti uživo', rekao je Ozren Müller.

Veliko iznenađenje pak čeka i same građane. Dan prije prve utakmice nekoliko stotina pari klizaljki čekat će ih na ulazu. Neponovljiva prilika za klizanje u Areni.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene