Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimali i stavili na društvene mreže

Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama šire se snimke na kojima se vide mladići koji ispred Konzuma u zagrebačkom Podsusedu tuku beskućnika, kvartovsku legendu Febu.

Na snimkama se vidi da Marijan zvani Feba u rukama drži kartonsku kutiju, a mladići, od kojih su neki maloljetni, prepiru se s njim i psuju ga.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Iako ih je pokušavao udaljiti od sebe, nije uspijevao u tome. Jedan od mladića sve je snimio. O snimkama je obaviještena i policija. Uz pomoć snimki na kojima se vide njihova lica mladići su identificirani, piše Jutarnji list.

Snimke iživljavanja su izazvale osudu javnosti, a jedan od mladića u komentarima ispod snimke je napisao: "Znam da sam ispao glup i zbog toga mi je jako žao. Shvatio sam što sam napravio. Htio sam ispast mangup na krivi način. Znam da sam ja kriv, ali također i dečko koji je bio pored mene i udario ga. Ne kažem da nismo jednako krivi, ali molim vas da mi oprostite. Zbog ovog ću još dosta dugo hodati pognute glave jer sam osramotio cijelu svoju obitelj i prijavljen sam od strane svojih doma".

"Ispao sam glup i ispričat ću se tom čovjeku javno i ljubiti mu noge jer sam shvatio da sam pogriješio i ne želim probleme jer ih već imam dosta i kajem se zbog svojih pogrešaka. Nikad mi nije bilo više žao, stvarno ne vjerujem da sam to mogao napraviti i ispričavam se 1000 puta u svoje ime i da znate da sam dobro razmislio o svemu i nikad nisam ispao gluplji. I želim da znate da sam poslije snimljenog videa istom čovjeku pomogao dići stvari s poda i ispričao sam mu se jer nisam shvatio da to nisam ja i da tako nisam odgojen".

Ničim nije isprovocirao napad

Febo je rekao da ničim nije isprovocirao njihov napad. "Bilo ih je sedmorica. Nije mene nitko udario, samo su me gurnuli. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše", rekao je Febo.

"Prije toga su razbijali flaše u parkiću, glavu si režem ako nisu imali deset boca pelinkovca ", kazao je.

Mladiće je potjerao stariji čovjek koji je šetao psa. Febo je kazao da je nosio kartonsku kutiju jer ga je zaposlenica obližnjeg kioska molila da je baci u smeće. U napadu nije ozlijeđen pa nije zvao ni hitnu pomoć.

Za 24sata je ispričao da je istjeran iz stana te da je prije imao primanja, no više ih nema. "Ja sam zvao policiju te večeri, ali ih nisam mogao dobiti. Brat jedne obrtnice iz kvarta bio je na policiji u Zaprešiću, gdje su mu rekli da oni znaju tko su ti dečki", rekao je Febo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene