Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila nove detalje

Teška prometna nesreća u Varaždinu: Zbog kvara na semaforu sudarila se tri vozila, ozlijeđena i beba

Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9
Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9 Ivan Agnezovi?/7Plus Regionalni Tjednik
Aktualno Galerija Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9 Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9 Foto: Ivan Agnezovi?/7Plus Regionalni Tjednik Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 10 Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 10 Foto: Ivan Agnezovi?/7Plus Regionalni Tjednik Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 8 Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 8 Foto: Ivan Agnezovi?/7Plus Regionalni Tjednik +0 Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 7 Galerija 1/4 >>
U četvrtak oko 9 sati u Varaždinu se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, a u nesreći je ozlijeđeno i jedno dijete.

Na raskrižju Međimurske i Koprivničke ulice u Varaždinu jutros oko 9 sati dogodila se prometna nesreća, potvrdili su nam iz PU varaždinske. U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila, a liječnička pomoć zatražena je za dijete ozlijeđeno u sudaru vozila.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Iz policije su nam kazali da je prometnoj nesreći kumovao kvar na semaforu, a portal Regionalni objavio je fotografije s mjesta nesreće na kojima se vidi da se jedno vozilo od siline udara prevrnulo na bok.

Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9 Teška nesreća u varaždinu (Foto: Ivan Agnezović/7Plus Regionalni Tjednik) - 9 Foto: Ivan Agnezovi?/7Plus Regionalni Tjednik

Kasnije tijekom dana policija je priopćila kako je došlo do nesreće. Dolaskom na raskrižje sa semaforom koji nije radio, 19-godišnji vozač nje propustio osobno vozilo kojim je Međimurskom ulicom iz smjera Čakovca u smjeru centra grada upravljala 36-godišnjakinja.

Uslijed udara došlo je do prevrtanja vozila. Ozljede je zadobila vozačica, 70-godišnja suputnica i sedmomjesečno dijete. Sve ozlijeđene osobe prevezene su u varaždinsku Opću bolnicu gdje im je pružena medicinska pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Budući da semafor nije radio, promet je u vrijeme jačeg ntenziteta upravljao policajac. ''U vrijeme same prometne nesreće policijski službenik nije upravljao prometom na raskrižju, već je prednost prolaska bila uređena postavljenom prometnom signalizacijom. Ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu da su na semaforiziranim raskrižjima u trenutku kada je na istima upaljeno žuto treptajuće svjetlo ili kada je semafor isključen dužni poštivati prednost prolaska sukladno postavljenim prometnim znakovima'', priopćili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene