Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih

Teretni vlak između Podsuseda i Zaprešića udario u radni stroj, putnički vlakovi kasnili sat vremena

Vlakovi, ilustracija - 2
Vlakovi, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Zbog očevida za promet vlakova na spomenutoj dionici bio zatvoren lijevi kolosijek, a zbog radova na obnovi pruge Savski Marof - Zagreb Zapadni kolodvor za promet je zatvoren desni kolosijek između kolodvora Zaprešić i Savski Marof, pa su zbog svega navedenog kašnjenja vlakova u prigradskom prometu bila oko 60 minuta, kažu u Hrvatskim željeznicama.

Vlakovi u prigradskom prometu danas su kasnili sat vremena jer je u 12:20 sati teretni vlak je na dionici pruge Podsused TV – Zaprešić udario u radni stroj.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Slika nije dostupna Teška nesreća Najmanje 13 ljudi je poginulo, a oko 50 ozlijeđeno nakon sudara dvaju putničkih vlakova: Za sve je kriva ljudska pogreška

Na lokomotivi je nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo te je zbog očevida za promet vlakova na spomenutoj dionici bio zatvoren lijevi kolosijek, doznajemo iz HŽ infrastrukture.

"Istovremeno, zbog radova na obnovi pruge Savski Marof - Zagreb Zapadni kolodvor za promet je zatvoren desni kolosijek između kolodvora Zaprešić i Savski Marof, pa su zbog svega navedenog kašnjenja vlakova u prigradskom prometu bila oko 60 minuta. U 16:52 sati lijevi kolosijek je na dionici pruge Podsused TV – Zaprešić otvoren za promet vlakova", odgovorili su nam.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene