Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki partner

Tedeschi o Agrokoru: Sudjelovat ćemo na svakom dobro osmišljenom sastanku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Uprave i vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi ocijenio je da je situacija s Agrokorom složena, no vjeruje da će vlasnici, zajedno s ostalim dionicima, iznaći rješenje koje će garantirati opstojnost tog sustava, istaknuvši da je komunikacija s tim koncernom "jako dobra".

''Kao poslovni partner i dobavljač ne mogu ništa drugo reći nego da će Agrokor i ostali dionici iznaći rješenje koje će garantirati opstojnost Agrokora kao sustava'', rekao je u srijedu Tedeschi.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Vrući krumpir DORH je ponovno sklon skupim stranim vještacima. Dnevnik Nove TV doznao sve o ponudi hrvatskih stručnjaka Slika nije dostupna Ukazao na mnoge probleme Tedeschi održao žestoki govor: "Kad vidimo crnca želimo ga linčovati, kad čujemo da netko govori srpski bacimo ga u more"

Napomenuo je da će Atlantic grupa sudjelovati na svakom dobro osmišljenom sastanku ''koji neće biti show za javnost nego mudro razmišljanje kako iz ovakve situacije izaći.''

Na pitanje hoće li sudjelovati u restrukturiranju Agrokora, kazao je da ih nitko nije zvao. ''Nitko nas nije pozvao da sudjelujemo u restrukturiranju. Ako možemo pridonijeti stabilizaciji štiteći svoje interese, onda ćemo pomoći'', poručuje.

Dodao je kako su mogući svi scenariji, pa i taj da dobavljači ne dobiju svoj novac. ''Situacija je složena'', kaže.

''Mi smo u stalnom konktaktu s menadžmentom s Agrokorom na dnevnoj bazi i u tome je komunikacija jako dobra'', zaključuje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene