Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon bizarne zabune

Tea je živa, no tko je pokopana žena u Splitu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna priča iz Splita! Obitelj koja je nedavno pokopala kćer doznala je da ona zapravo živa!

Nevjerojatno, ali tijelo nepoznate žene pronađene u splitskoj luci identificirala su čak četiri člana njezine obitelji. Svi su potvrdili da je to njihova Tea. Sve se počelo događati kada je zbog remećenja mira u stanu u Držićevoj ulici splitska policije privela 50-godišnjeg muškarca i 39-godišnju ženu. 'Utvrđivanjem identifikacije, utvrđeno je da se žena vodi kao preminula', rekla nam je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Užas u Splitu: U moru pronađeno tijelo Ilustracija Slučaj u Kanadi Policija riješila 48 godina star slučaj tajanstvene ''Gospođe iz rijeke'': Objavljeni jezivi detalji

>> Split: Policija nabasala na 'mrtvu' ženu

Policija je po njenim podacima shvatila da pred njima sjedi 39-godišnja Tea, čije su ime upisali kada su imali slučaj utopljenice iz splitske luke. Jer, Teina obitelj, otac, majka, brat i rođak tada su na patologiji pogledali pronađeno tijelo i potvrdili da je to njihova Tea. 'Pogledali su tijelo i potvrdili da je to ona', dodala je Gudelj. 'Ma je li moguće…..Ajme što ste me obradovali', ushićeno je reagirala Teina prijateljica na dobru vijest.

Tea je iz policijske postaje prebačena u splitsku bolnicu na odjel psihijatrije jer je bila u teškom duševnom stanju. Tako i ne zna što je njena obitelj proživljavala. Nemila situacija mogla se izbjeći pouzdanom identifikacijom koja se mogla se obaviti na više načina. Najpouzdaniji i najsigurniji način je DNK analiza, usporedba DNK uzetog sa tijela sa nekim od članova uže obitelji. Policija je osim toga mogla usporediti otiske prstiju pronađenog tijela sa kartonom Teine osobne iskaznice koji je u kartoteci policije. Na koncu, tu je i zubni karton.

Mrtvo tijelo koje je pronađeno ovdje u luci jedna splitska obitelj zakopala je u svome grobu. No sada doznaju da je njihova kćer zapravo živa. Još uvijek ne znaju koga su zapravo sahranili. Sada se očekuje ekshumacija tijela koje je pokopano jer treba ustanoviti tko je u lijesu. Osim toga, policija istražuje je li bilo propusta unutar njihovog postupanja. Kako i sami priznaju, utvrđivanje identiteta pronađenog tijela njihov je posao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene