Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivi prizori na mjestu nesreće

Stravična nesreća u Istri: U direktnom sudaru s kamionom ozlijeđena dvojica mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Matiki na području Žminja u nedjelju oko 17:30 sudarili su se osobni automobil i kamion. Ozlijeđeni su vozač i suvozač iz automobila.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak upravljao automobilom Honda, pulske registarske oznake, iz smjera Žminja prema Svetvinčentu.

Pročitajte i ovo Rupa na cesti u Rimu duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

Izlaskom iz nepreglednog zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je kontrolu nad automobilom i prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s teretnim vozilom Man, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak. Nakon sudara oba su vozila udarila u zaštitnu ogradu, a Honda i u prometni znak.

U nesreći su ozlijeđeni 24-godišnji vozač Honde i njegov 24-godišnji suputnik, koji su prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je vozač zadobio teže, a suputnik lakše ozljede, izvijestila je PU istarska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene