Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Helikopterom MORH-a

Stradali mornar prevezen, a Nijemci spašeni kod Raba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stradali mornar S.Z. (64) slomljenoga kuka s broda ‘Šime’ jučer je oko 18 sati prevezen helikopterom Ministarstva obrane RH s Visa do bolnice u Splitu, priopćilo je danas Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI).

MPPI podsjeća kako je Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC) primila jučer oko 14 sati dojavu o unesrećenom članu posade na brodu ‘Šime’, usidrenu na sjevernoj strani otoka Svetac, a Središnjicu je o nesreći, kako se navodi, obavijestio sin stradaloga mornara.

‘Šime, 35-metarski brod, uputio se, kako ističe ministarstvo, potom do Komiže, gdje je čekala i hitna medicinska pomoć te da je kapetan Lučke ispostave Komiža osigurao nesmetan privez.

MPPI također podsjeća kako su brodicom Lučke ispostave Rab jučer oko podneva spašena i tri njemačka državljanina, koji su plutali bez pogona na 5-metarskoj brodici kod otočića Dolin kod Raba. Ozlijeđenih nije bilo, a kako se navodi njemački su turisti otegljeni do Raba. (Hina) 

Pročitajte i ovo Ruska ratna krstarica Varjag Dalekodometna kampanja Ruski ratni brodovi uplovili na nemirno područje: Pobunjenici im obećali sigurnu plovidbu, ali... Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene