Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poput Zorana Mamića

Što je Robert Kovač radio u USKOK-u?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim političara, na razgovore u USKOK posljednjih dana dolaze i nogometni djelatnici. Prije nekoliko dana ondje je bio Zoran Mamić, a danas je ondje s istražiteljima razgovarao i Robert Kovač.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Dinama, Robert Kovač, oko 11 sati ušao je u zgradu USKOK-a i Državnog odvjetništva. Ondje je bio nešto manje od sat vremena.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela

Novinarima nije otkrio koji je razlog njegovog dolaska. Na pitanje je li došao zbog afere Offside ili možda iz istog razloga kao prije par dana Zoran Mamić, maloljetničke delikvencije – nije želio odgovoriti. 'Bio sam na USKOKU u svojstvu svjedoka, ne smijem ništa reći. Nemam odvjetnika', rekao je za Dnevnik.hr Robert Kovač.

Podjetimo, prije tjedan dana Zoran Mamić bio je pozvan na razgovor u USKOK oko problema maloljetničke delikvencije. Tada je njegova odvjetnica Jadranka Sloković naglasila da se protiv njezinog klijenta ne vodi nikakav kazneni postupak.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene