Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nemojte da vas lažu"

Srbin nahvalio ljetovanje na Hvaru: "Uzalud čekam da me netko prebije, zapali mi auto, naplati pizzu 60 eura"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se status turista iz Srbije koji ljetuje na Hvaru i za odmor ima samo riječi pohvale. U komentarima se drugi većinom slažu s njegovom objavom.

Jadransku obalu i ove godine posjećuju turisti iz Srbije. Iako se dogodi da se neki vrate svojim domovima s lošim iskustvima, čini se kako je ipak više onih koji uživaju u ljetovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svađa u Zadru Za vožnju od šest kilometara taksist tražio 100 eura, čovjek odbio platiti: "Zovite policiju, a ja ću pričekati" Rudnik postaje nova atrakcija Šetnja podzemljem Istarski rudnik postaje prava turistička atrakcija: "Sve je to u originalu još od 1937."

Jedan srpski turist koji ljetuje u Hrvatskoj napisao je na društvenim mrežama status koji se vrlo brzo proširio, a u kojemu su samo riječi pohvale. 

"11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me netko prebije, zapali mi auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadežno je, bombardiraju osmjesima, ljubaznošću i cijenama nižim u turističkim mjestima nego u velikom broju lokala u mojem gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu", poručio je na Twitteru.

Većina onih koji su komentirali njegov status složila se s napisanim, a Srbin je još dodao: "Oskrnavio sam Hvar jedući Paški sir i pijući pelješki Plavac".

"Isti osjećaj, bio prošlog tjedna kod Dubrovnika (Kupari). Otišao s brdo predrasuda, a na plaži više vremena provodio razmisljajući o autu nego uzivajući. I rado ću ići opet, svaka preporuka!", složio se s njim još jedan od onih koji su posjetili hrvatsku obalu.

"Ajde da i ja napišem riječ-dvije. Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo ili je to kao ona priča o kupovini cigle za koju je svatko čuo, a nikome se nije dogodila. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac...", piše u jednom od komentara.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene