Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plakati urodili plodom

Srbijanski novinari i turistički agenti u posjetu Šibeniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetak novinara, fotoreportera i predstavnika turističkih agencija iz Srbije koji borave u Šibeniku na poziv hotelske kuće ‘Solaris’ i šibenske Turističke zajednice danas je u Gradskoj vijećnici primila gradonačelnica Nedjeljka Klarić.

‘Suradnja s novinarima u Srbiji počela je na turističkome sajmu u Beogradu, a hotelska kuća 'Solaris' pozvala ih je da posjete Šibenik i njegove znamenitosti’, rekao je na primanju direktor Ureda šibenske Turističke zajednice Goran Bulat, dodajući da se na šibenskome području ove sezone očekuje daljnji porast broja gostiju iz Srbije.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali"

>> Srbe na Jadran pozivamo na ekavici

Milijana Markišić-Popov iz Udruge turističkih novinara Srbije i Vojvodine rekla je da u Srbiji, posebice u Novome Sadu, vlada veliko zanimanje za šibensko područje. ‘Kampanja Hrvatske turističke zajednice, u sklopu koje je postavljen velik broj promidžbenih plakata, očito je urodila plodom’, rekla je na primanju u šibenskoj vijećnici Milijana Markišić-Popov. Predstavnici javnih glasila i turističkih agencija iz Srbije danas će posjetiti i Nacionalni park Krku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene