Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sportske aktivnosti povodom Svjetskog dana zdravlja 4. travnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Svjetskog dana zdravlja, 4. travnja, zagrebački Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu skrb i branitelje organizirat će besplatne zdravstvene preglede za građane na Cvjetnom trgu i na Jarunu, uz Malo jezero, gdje će biti upriličene i sportske aktivnosti, priopćeno je danas iz tog Ureda.

Djelatnici Poliklinike za bolesti dišnog sustava građanima će besplatno određivati plućni kapacitet - spirometriju, mjeriti ugljični monoksid u izdahnutom zraku, mjeriti krvni tlak i saturaciju kisika u krvi.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Uz to, Udruga za prevenciju prekomjerne težine građanima će besplatno određivati indeks tjelesne mase.

Na Cvjetnom trgu zdravstvene ekipe bit će u srijedu, 4. travnja, od 10 do 13 sati, a na Jarunu, uz Malo jezero, od 15 do 18 sati.
Na Jarunu će, na polivalentom igralištu, biti organizirane sportske aktivnosti za školsku djecu i građane - košarka, mali nogomet, potezanje užeta i nordijsko hodanje, a u slučaju lošeg vremena javnozdravstvena akcija na Jarunu bit će otkazana.

Iz Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu skrb i branitelje
naglašavaju da obilježavanjem Svjetskog dana zdravlja žele podsjetiti javnost na važnost neprestanog ulaganja u vlastito zdravlje, što je ujedno i najbolja skrb za sigurnu budućnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene