Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve otišlo predaleko

''Split je ku*ac'': Kerumova stranka zbog tog je slogana odbila doći na Gradsko vijeće, tužili autora

Željko Kerum (Foto: Dnevnik.hr)
Željko Kerum (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Željko Kerum (Foto: Dnevnik.hr) Željko Kerum (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Željko Kerum (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Galerija 1/2 >>
Kerumova Hrvatska građanska stranka podnijela je kaznene prijave protiv glasnogovornika stranice na Facebooku naziva ''Dnevna doza splitskog nereda'', na kojoj je i moto ''Split je ku*ac''. Zbog spornog slogana odbili su doći i na sjednicu Gradskog vijeća.

''Poštovani,Stranka Zeljko Kerum Hgs, neće sudjelovati na sjednici gradskog vijeća , razlog , kleveta i blaćenje grada Splita i Građana. Grada Splita sa sloganom ‘Split je ku*ac ‘ tražimo hitno zabranu tog slogana i kažnjeno gonjenje njenog autora Bojana ivosevica , tražimo očitovanje gradonačelnika zašto je dao prostor na Vidilici 15 . 9 . Gdje se održalo to ruglo , tražimo zašto gradonačelnik kao odgovorna osoba nije stao u obranu Splita'', piše u, najblaže rečeno, nepismenom priopćenju pristiglom iz stranke Željka Keruma, prenosi Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Željko Kerum - 2 "OPRAVDANJA NEMA" Kerum za Dnevnik Nove TV o seks-aferi koja trese Split: "A to što Puljak kaže da će on mene tužiti... Samo neka izvoli"

Nakon što je Dnevna doza splitskog nereda, odnosno njezin glasnogovornik, splitski aktivist Bojan Ivošević organizirao dodjelu godišnjih nagrada ''Zlatni ku*ac'', bivši splitski gradonačelnik Kerum odlučio je podnijeti prijavu protiv Ivoševića, ali i svih ovogodišnjih dobitnika nagrade. Kerum naime traži da sud zabrani sporni izraz o Splitu, a da se dobitnici i sudionici dodjele kazne za klevetu i sramoćenje grada.

''Moram reći da sam počašćen što Željko Kerum već drugi put podiže neutemeljenu kaznenu prijavu protiv mene. Očito je da hobotnica koja je parazitirala naš grad i županiju putem političke trgovine, svoje najveće neprijatelje i zaštitnike javnog interesa vidi u meni i inicijativi kojoj sam glasnogovornik. Vjerujem da će ovu prijavu, jednako kao i prošlu koju je podigao prije nekoliko mjeseci, DORH ponovo odbaciti'', reagirao je na Facebooku Bojan Ivošević.

 

S obzirom da su već krenili novinarski upiti zbog prijave koju je podigala "Željko Kerum - Hrvatska građanska stranka"...

Posted by Bojan Ivošević on Friday, 18 September 2020

 

Ivošević je izvijestio da je DORH već podigao kaznenu prijavu po službenoj dužnosti zbog prijetnje smrću ''koju mi je uputio taj propali poduzetnik''. Navodi da se raduje vidjeti Keruma na sudu, ''kada tamo nije još završio zbog brojnih dugova koje su njegove firme napravile i nikad vratile, neka bar odgovara za svoje verbalne ispade i prijetnje, koje su sad već toliko česte da bi možda trebao potražiti stručnu pomoć''. ''Očito se teško nosi s dugovima koje su njegove tvrtke ostavile, što se odražava na njegovo psihičko stanje'', napisao je Ivošević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene