Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alistair Campbell

Spin doktor bez 'dlake na jeziku' uskoro u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alastair Campbell jedan od najbolje plaćenih govornika u svijetu kojeg se opisuje kao kontroverznog, bez dlake na jeziku uskoro stiže u Zagreb.

Ovaj svjetski poznati spin doktor najpoznatiji je po tome što je vodio kampanju bivšeg engleskog premijera Tonyja Blaira, koji je uz pomoć njegovih vještina dobio izbore čak tri puta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu"

Na konferenciji u Zagrebu Campbell će objasniti kako komunicirati u krizi, kako osmisliti najbolju strategiju, postaviti ciljeve i koje taktike koristiti kako biste bili uspješni.

'Gospodin Campbell je jedan od najpoznatijih spin doktora. Uistinu, jedna vrlo moćna osoba u političkom, medijskom i biznis svijetu', kaže Mario Krtalić, organizator događaja. 'Riječ je o mastermindu. Dakle, čovjeku koji je istinski promijenio paradigmu političkog komuniciranja', ističe dr.sc. Marijana Grbeša s Fakulteta političkih znanosti.

Kontroverzan govornik, bez dlake na jeziku- Alastair Campbell je čovjek bez kojeg bivši premijer Tony Blair ne bi osvojio čak tri puta izbore. 'Kao što je rekao Tony Blair - Ovo je Alastair Campbell, to je čovjek koji je poznatiji od mene', napomenula je Grbeša. Za Campbella se govori da je tehnike komunikacije s medijima doveo do umjetnosti i u tome je najbolji. Kako to izgleda pokazat će petog svibnja na konferenciji u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene