Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZNENADIO SVE

Zabijelili se i otoci: ''Snježni Cres je nešto što se nije dogodilo godinama, zapravo desetljećima''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je nevrijeme zahvatilo Hrvatsku. Čak je i na otocima palo snijega. Čitatelj iz Rijeke rekao je da se već desetljećima nije dogodilo da je Cres toliko prekriven snijegom.

Vremenske nepogode nisu zaobišle niti obalu i otoke. Iako tijekom zime poneka pahulja zaluta na obalu, nije uobičajeno da snježni pokrivač uoči i na otocima.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama

Petar Cvitković iz Rijeke poslao nam fotografije snijega duž kvarnerske obale, ali i Cresa. Iako ovakvi prizori na Učki nisu toliko rijetki, kaže, rjetkost je ''bijela'' Opatija. 

''Snježni Cres je nešto što se nije dogodilo godinama, zapravo desetljećima, pogotovo u ovo doba godine kada smo vec duboko zakoračili u proljeće'', objasnio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene