Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBRZO UKLONJENA

Provokacija na Velebitu: Slovenski turisti na najviši vrh postavili zastavu bivše Jugoslavije

Slovenci na Velebit izvjesili zastavu SFRJ (Foto: Antena Zadar) - 1
Slovenci na Velebit izvjesili zastavu SFRJ (Foto: Antena Zadar) - 1 Foto: Antena Zadar
Turisti iz Slovenije za Prvi su maj posjetili zadarsku županiju i odlučili se popeti na najviši vrh Velebita. Javnost su razljutili kada su na Vaganski vrh postavili zastavu bivše Jugoslavije.

Slovenski turisti su se za Prvi maj popeli na Vaganski vrh, najviši vrh Velebita i tamo izvjesili zastavu SFRJ-a, piše Antena Zadar.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Zastavu je ubrzo uklonio vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku Elvis Gospić i ostali koji su se tamo našli u tom trenutku.

''Svi gosti Lijepe Naše, tako i naše županije i grada Zadra, trebali bi pokazati poštovanje i dostojanstvo imajući na umu koje je strahote ovaj narod prošao od te iste petokrake'', rekao je Mate Lukić, predsjednik zadarskog ogranka NHR-a.

Slovenci na Velebit izvjesili zastavu SFRJ (Foto: Antena Zadar) - 1 Slovenci na Velebit izvjesili zastavu SFRJ (Foto: Antena Zadar) - 2 Foto: Antena Zadar

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene