Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeste li ga izgubili?

Dočasnik Josip pronašao vjenčani prsten, ali nikako da nađe vlasnika: "Pitao sam na sve strane, išao čak u matični ured... ali ništa"

Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika
Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika Galerija 1/1 >>
Josip Kokić, dočasnik HV-a u vojarni u Požegi, još je u studenom našao muški vjenčani prsten. Želi da mu se vlasnik javi.

"Još u 11. mjesecu našao sam prsten na prostoru vojarne u Požegi. Pitao sam na sve strane, prijatelj mi je objavio na društvenim mrežama, zvao sam nekoliko radijskih postaja, išao sam čak u matični ured u Valpovu gdje živim, da po datumu vjenčanja koji je ugraviran pokušam doći do vlasnika, no ništa", priča nam Josip Kokić (32), dočasnik Hrvatske vojske koji radi kao instruktor pješaštva u OSRH-u.  

Pročitajte i ovo Tin Kovačić, reporter Dnevnika Nove TV Pobjegao nakon nesreće Cure detalji pronalaska odbjeglog vozača: Pronađen čak 10 kilometara dalje, policija ga je odmah odvezla u bolnicu - "Postoje dvije dimenzije kazne" Potraga u Požegi, ilustracija - 3 Treći dan potrage Nastavlja se potraga za vozačem koji je sletio autom u rijeku kod Požege: "Odjednom je naišao i samo udario u mene, ja sam završio u jarku"

Već mjesecima bezuspješno traži vlasnika prstena. Muška burma od kombinacije žutog i bijelog zlata osim datuma ima ugravirano i žensko ime. Josip ne želi javno reći ni o kojem datumu je riječ ni koja ime je ugravirano.

Želi biti siguran da će mu se, kad vidi prsten, javiti pravi vlasnik, a ne netko tko se želi dočepati vrijednog nakita.

Prsten koji nosi uz sebe u novčaniku želi vratiti muškarcu koji ga je izgubio jer, kaže, suosjeća s njim.

"Znate što? Znam da čovjeku nije lako, ja sam prije četiri godine u polju izgubio svoj vjenčani prsten. Sve sam prešao uzduž i poprijeko. Uzeo sam i detektor metala, ali ništa", priznao je Josip, a na pitanje što mu je supruga na to rekla, odgovara uz uzdah: "A što će mi reći... Bome se naljutila."

Josip pretpostavlja da je prsten izgubio netko od ročnika koji su u studenom u Požegi bili na dragovoljnom vojnom osposobljavanju. Oni su iz cijele Hrvatske pa misli da zato vlasnika još nije našao. Nada se da će mu se javiti i da će idući put bolje paziti na njega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene