Obavijesti Video Pretražite Navigacija
25. obljetnica

Slavi se svjetski dan televizije: ''Poseban svijet ispunjen emocijama i međusobnim povjerenjem''

Aktualno Galerija Diana Roginić Diana Roginić Foto: DNEVNIK.hr Marija Miholjek Marija Miholjek Foto: DNEVNIK.hr Dan televizije - 3 Dan televizije - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dan televizije - 2 Dan televizije - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Dan televizije - 1 Galerija 1/6 >>
Svjetski je dan televizije. Na inicijativu UN-a obilježava se 25. godinu zaredom. Obljetnici medija, koji se neprestano prilagođava novim tehnologijama, pridružuju se televijske kuće diljem svijeta, pa tako i Nova TV.

Informacije, zabava, emocije. Sve je to televizija. Za one koji rade u televizijskim redakcijama, ona je poziv. Od reportera i snimatelja, do urednika, producenta, realizatora, montažera, grafičara i voditelja.

''Poseban svijet ispunjen i emocijama i međusobnim povjerenjem, uvažavanjem, predanim radom i stalnom željom za napretkom i promjenama na bolje'', kazala je Marija Miholjek, voditeljica Dnevnika Nove TV.

Promjene u društvu do kojih ne bi moglo doći da nema i onih koji su spremni izložiti se i progovoriti o svojim problemima. ''Naši sugovornici koji hrabro stanu pred kameru ispričaju svoje priče, ispričaju svoje probleme, često to nije nimalo lako'', ističe Miholjek.

Nimalo laka nije ni pandemija s kojom živimo posljednjih godinu i pol dana. Za takvo vrijeme uvijek dobro dođe smijeh koji naši kolege u zabavnom programu uspješno mame na lica gledatelja, izvijestila je reporterka Viktorija Bednjanec.

''Ja sam jedna od onih koja u svakoj prostoriji u stanu ima televizor, zaista u svakoj sobi, pa čak i u kupaoni, jer ne bih htjela propustiti ništa važno. Čak gledam i one stvari koje nisu dovoljno važne, ali meni su važne, tako da sam ja definitivno dijete televizije'', priznaje Maja Šuput.

Danas je televizija mnogo više nego što je nekoć bila. ''Mi smo sada najjača multimedijalna kompanija, ne samo najjača televizija. Danas ljudi konzumiraju sadržaj kroz različite uređaje, na različitim mjestima, u različito vrijeme, na taj način smo se još više približili gledateljima i povećali doseg naših kanala'', pojašnjava Diana Roginić, članica uprave Nove TV.

Pročitajte i ovo Svjetski dan televizije Medij koji ujedinjuje I televizija ima svoj Svjetski dan: "Povezala nas je tijekom pandemije. Bili smo informirani, školovali se, zabavljali..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEM Dubrovnik Veteran industrije, Frank Spotnitz: Živimo u zlatnom dobu televizije

To ćemo raditi i u budućnosti - osluškivati i pratiti trendove. Neke stvari, ipak, bez obzira na stalne tehnološke izazove ostaju konstanta. ''Gledatelji očekuju relevantne, nepristrane i provjerene informacije i mi im to donosimo. Vjerujem da će i dalje sadržaj biti ključ uspjeha i u svakom slučaju strateška odrednica Nove TV'', zaključuje Roginić.

I program, kojem svakodnevno otvarate vrata svojih domova.



 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene