Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jednoglasno izabran

Goran Subotić kandidat SDP-a za gradonačelnika Rovinja

Panorama Rovinja (Foto: Dnevnik.hr)
Panorama Rovinja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Na sjednici Gradskog odbora rovinjskog SDP Goran Subotić jednoglasno je izabran za kandidata za gradonačelnika Rovinja dok je kandidatkinja za njegovu zamjenicu Maria Blažina iz Centra za istraživanje mora – Instituta Ruđer Bošković, izvijestili su u ponedjeljak iz te stranke.

''Ponosan sam što mi je SDP Rovinja ukazao povjerenje da budem kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Zajedno s svojim timom namjeravam napraviti jak, dobar, kreativan i razvojni program te afirmitivno nastupiti i omogućiti svim građanima da se izjasne i sudjeluju u kreiranju gradskih politika", rekao je Subotić u intervju za lokalni radio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna osjeća se moralnim pobjednikom Ferić se ne miri s porazom, najavio žalbu Ustavnom sudu: ''Pokazalo je da su izbori za župana u Istri kontaminirani'' Slika nije dostupna Nema dovoljno zastupnika manjina Neki će na jesen još jednom birati: Ovog je puta dopunskih izbora u puno više lokalnih jedinica nego prije pet godina

Subotić je inače dugogodišnji istaknuti član SDP-a koji obnaša i dužnost županijskog tajnika SDP-a Istre kao i dužnost gradskog i županijskog vijećnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene