Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušten na slobodu

Saslušan vozač koji je pokosio automobile u Dubravi, kaže da se sve dogodilo jer je izgubio svijest

Vozač koji je u ponedjeljak u Dubravi nakon prometne nesreće bježao Audijem i naletio na parkirana vozila saslušan je u petak u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Kaže da se nesreća dogodila jer je izgubio svijest.

Vozač (67) koji je prije nekoliko dana u Dubravi Audijem oštetio parkirane automobile, i to dok je bježao s mjesta druge prometne nesreće u kojoj je udario u Mini Cooper, saslušan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu i pušten.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dok ide Žena 15 puta pokrala istu trgovinu, poznato i što joj je bio plijen 28. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Paromlin iduće godine Sukob na sjednici Gradske skupštine: "HDZ želi raditi show od toga"

U svojoj je obrani rekao da je do obijesne vožnje došlo zato što je izgubio svijest, piše Jutarnji list.

Muškarac je ispričao da je svijest izgubio već prije udara u Mini Cooper te da je došao k sebi tek nakon što su ga ljudi izvukli iz smrskanog Audija.

Lakše ozlijeđen pješak

On je na Mini Cooper naletio na raskrižju Maksimirske i Štefanovečke ceste i nastavio je vožnju bez zaustavljanja. Iz obijesti je povećao brzinu te vozio više od 50 kilometara na sat brže od dopuštenog, izvijestila je ranije policija. 

Dolaskom do kućnog broja 32 izgubio je kontrolu nad vozilom, zbog čega je sletio desno izvan kolnika na južni nogostup i prednjom desnom bočnom stranom naletio na Renault Kangoo i Renault Megane koji su bili nepropisno parkirani na nogostupu. Naletio je i na BMW, također nepropisno parkiran, a od siline naleta odbačen je u smjeru jugoistoka, pri čemu je naletio na 67-godišnjaka koji se kretao nogostupom.

Ozlijeđenom pješaku na mjestu događaja pružena je liječnička pomoć te je odbio daljnji bolnički pregled, dok je osumnjičeni vozač prevezen kolima hitne pomoći u KBC Zagreb, gdje su njegove ozljede okvalificirane kao tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene