Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSKLUZIVNO: Sanadera posjetila supruga

Mirjana Sanader nije htjela komentirati susret sa suprugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Sanader posjetila je danas u pritvoru u Salzburgu svojeg supruga, bivšeg premijera Ivu Sanadera.

U 10.30 sati Mirjana Sanader ušla je u prostorije zatvora u Salzburgu. NIje bila raspoložena za davanje izjava hrvatskim medijima i brzo ih je zaobišla. Kod supruga se zadržala sat i pol vremena. Četvrtak je inače dan koji je uprava zatvora u Salzburgu odredila kao dan za posjete.

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se" Slika nije dostupna Evocira uspomene? Evo kada je Sanader nosio vestu koju je imao na suđenju

>> Sanaderov odvjetnik: Riječ je o još jednom u nizu medijskih nagađanja

Ivu Sanadera u 12 sati posjetio je njegov zagrebački odvjetnik Goran Suić. 'Gospodin Sanader nije niti tražio niti dobio nikakve provizije. To je izmišljena priča, a državno odvjetništvo u Austriji ne vodi nikakvu istragu protiv njega vezano uz taj slučaj', komentirao je Suić optužbe da je bivši premijer dobio proviziju od Hypo Alpe Adria banke.

Sanadera je posjetio i njegov austrijski odvjetnik Werner Suppan. Pretpostavlja se da je dogovarao strategiju vezano za sutrašnje saslušanje pred austrijskim istražiteljima. Riječ je o nastavku saslušanja nakon što je 23. prosinca saslušan putem video veze. 'Mi ćemo sutra dokazati da je svaki cent gospodin Sanader zaradio na pošten način prije nego se počeo baviti politikom', rekao je Suppan.

'Vezano uz nove optužbe, mogu reći samo kako sam za te optužbe čuo preko medija. Nikakvu službenu obavijest od tužiteljstva nismo dobili', izjavio je Suppan. I on je rekao kako bivši hrvatski premijer nije niti tražio niti dobio nikakvu proviziju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene