Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuzaustavljiva njuškica

Već treći put ove godine: Duks opet nanjušio marihuanu, ovoga puta "palo" više od pola kilograma

Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska)
Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Foto: PU istarska
Rovinjska je policija utvrdila sumnju da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Policajci su proveli pretres kuće i vozila mladića te uz pomoć istražnog psa Duksa, pronašli više od pola kilograma marihuane.

Postupajući prema saznanjima stečenima provedbom kriminalističke istrage, u četvrtak 28. veljače proveden je pretres vozila i kuće mladića kojeg se sumnjiči za proizvodnju i prodaju droge. 

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

U pretrazi je sa svojim vodičem sudjelovao i službeni pas Duks, koji je u posljednjih mjesec dana već ostvario dvije velike zapljene droge, a rezultati nisu izostali ni ovaj put pa je tako u podrumskim prostorijama pronađeno 518 grama marihuane, 80 grama sjemenki indijske konoplje, digitalna vaga i oprema za tzv. indoor uzgoj marihuane, odnosno cijevi, filteri, lampe, transformator i drugi predmeti.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene