Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pazite na mlade

Jeziv trend: Još jedan stranac uhićen zbog snimanja djece u kampu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Rovinju u nedjelju uhitila danskog državljanina zbog snimanja djece u jednom turističkom kampu.

Na području Rovinja zabilježen je još jedan slučaj iskorištavanja djece za pornografiju, pa nakon što je u subotu policija uhitila oca i sina iz Njemačke koji su ručno izrađenom kamerom snimali nagu djecu, zbog istog kaznenog djela u nedjelju su uhitili danskog državljanina.

Kako je izvijestila istarska policija, u nedjelju u 14:45 sati djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primijetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mobitel pun fotografija Snimao golu djecu u kampu: Gosti i čuvar ga držali do dolaska policije

Policija je muškarca uhitila zbog sumnje da je kod bazena mobitelom snimao nagu djecu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobitela u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene