Obavijesti Video Pretražite Navigacija
optužen i zbog droge i šverca ljudi

Svom odvjetniku slao prijeteće poruke, pa završio u zatvoru: "'Je*** ću te ovom nogom u gipsu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darijo Radanović (31) priznao je da je prijetio odvjetniku te čak najavio i da će ga tužiti jer je odvjetnik "potpisao bjanko zadužnice u njegovo ime, bez njegova dopuštenja".

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv Darija Radanovića (31) iz Medulina tereteći ga za prijetnje, da je odvjetniku, koji ga u sudskom procesu zbog droge zastupa kao branitelj po službenoj dužnosti, slao SMS-ove uvredljivog i uznemirujućeg sadržaja, piše Novi list.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

"Pozdravit ću te ja, smeće jedno prevarantsko. Govno jedno, da si me odmah nazvao jer ću te prijavit, bez moje dozvole ćeš ti nekome pisat zadužnice, je*** ću te ovom nogom u gipsu", pisao je Radanović svom odvjetniku SMS 18. lipnja ove godine, a posljednje prijetnje uputio mu je 4. rujna kada mu je poručio "Potpisat ću ti se po glavi i ovjerit kod bilježnika, smeće cigansko".

Odvjetnik ga je prijavio policiji i Radanović je priznao prijetnje te čak najavio da će tužiti odvjetnika za prijevaru i nezakonito zastupanje. Kaže da je odvjetniku prijetio jer je "potpisao bjanko zadužnice u njegovo ime, bez njegova dopuštenja".

Radanović je dosad u dva navrata osuđivan zbog zlouporabe droga i teške krađe, a trenutačno je jedan od optuženih u sudskom procesu 22 okrivljenih koje optužnica riječkog USKOK-a tereti da su zaradili najmanje milijun i 700 tisuća kuna deliktima povezanima s prodajom droge.

Radanović je i jedan od petorice optuženih protiv kojih je ljetos potvrđena optužnica USKOK-a koja ih okrivljuje da su upleteni u krijumčarenje tridesetak ilegalnih migranata – Kosovara, Turaka i Kineza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene