Obavijesti Video Pretražite Navigacija
protekli vikend

Turisti nemilosrdno glisiraju: Pogledajte kome je riječka pomorska policija izdala najviše kazni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomorska policija je tijekom proteklog vikenda u moru kod otoka Krka, Lošinja i Raba zatekla 12 stranih državljana, koji su počinili prekršaje glisirajući svojim plovilima na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale, te ih je kaznila novčanim kaznama.

Kako su izvijestili iz Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, policija je tijekom vikenda provodila pojačani nadzor, s ciljem veće sigurnosti na moru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu"

Pomorski policajci su u počinjenju prekršaja zatekli šest državljanina Njemačke, tri državljanina Italije te po jednog državljanina Austrije i Slovenije.

Zbog počinjenih prekršaja iz Pomorskog zakonika, kaznili su ih novčanom kaznom.

Pročitajte i ovo Pomorska policija - 1 Kazne do 50.000 kuna Neki natrpavaju brodice, drugi otplivaju predaleko... Pomorska policija ima pune ruke posla

Pročitajte i ovo HGSS na Visu HGSS U AKCIJI Drama na Visu! Kapetan skočio u more i pao u nesvijest, u uvali nema signala, a ni brodska radio veza nije radila kako treba

Iz policije ističu da će nastaviti provoditi mjere i radnje s ciljem sprječavanja nesreća, stradavanja kupača i ronioca te veće sigurnosti na moru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene