Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nanjušio 25 kila marihuane

Riječka policija predstavila novog kolegu: "Kastro je u policiji ono što je Messi u nogometu"

Pas Kastro riječkoj policiji pomogao u zapljeni droge
Pas Kastro riječkoj policiji pomogao u zapljeni droge DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pas Kastro riječkoj policiji pomogao u zapljeni droge Galerija 1/1 >>
Riječka policija zaplijenila je 25 kilograma marihuane i 58 grama kokaina. Uhitili su dvojicu. Na konferenciji su predstavili i pojačanje - psa Kastra. Ovo mu je već treća velika akcija.

PU primorsko-goranska na izvanrednoj konferenciji za medije u petak pohvalila se završenim kriminalističkim istraživanjem koje je rezultiralo zapljenom veće količine droge. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Zaplijenili su 25 kilograma marihuane, 58 grama kokaina i smjesu za povećanje mase kokaina. Uhićene su dvije osobe, muškarci od 23 i 26 godina. Otprije nisu poznati policiji. Čak su, kažu u policiji, dosad bili uzorni građani.

"Droga je trebala završiti na ulicama našeg grada i šire. Mi u PU primorsko-goranskoj želimo da droga u našem gradu i dalje bude među najskupljima i teško dostupna. Rijeka će i dalje biti koban grad za sve one koji misle prodavati drogu", rekao je Dalibor Jozinović, voditelj Službe kriminaliteta droga PU primorsko goranske.

U stanovima u kojima je pronađena droga policija je našla i 19.000 kuna te 41.000 eura. 

U zapljeni je veliku ulogu odigrao i novi kolega.

"Želimo predstaviti pojačanje. To je naš pas Kastro. Otkad je kod nas, sudjelovao je u već tri velike akcije. Ono što je Messi u nogometu, to je Kastro u našoj policiji", pohvalili su se u PU primorsko-goranskoj svojim mješancem njemačkog i belgijskog ovčara.

"Privatno sam uvijek imala pse. Oni su moja ljubav. Ujutro se šetamo, istrčavamo, vježbamo. Sve što ide uz brigu o ovim prekrasnim četveronožnim prijateljima", rekla je policijska službenica koja Kastra trenira i brine o njegovom zdravlju, ishrani i drugim potrebama. Za Kastra kaže da je veliki dobri div. 

"Poslušan je i zaigran. Prošao je dresuru i zna komande. Imao je tri velike akcije u kojima je pokazao kvalitetu i nadam se da će tako i ostati. Trudit ćemo se da budemo još bolji", rekla je policajka. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene