Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Facebooku

Oglasio se HDZ: ''Grbin i Ahmetović kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićevo političko divljaštvo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDZ-a su u utorak navečer reagirali na navode iz SDP-a na račun Vlade i premijera Plenkovića, rekavši da predsjednik SDP-a Peđa Grbin i politička tajnica Mirela Ahmetović 'besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo'.

''Novi čelnik SDP-a Peđa Grbin, očito duboko frustriran činjenicom da ni pola godine poslije preuzimanja odgovornosti ne može pomaknuti rejting svoje stranke s 16% - nastavlja s dodvoravanjem divljaštvu Zorana Milanovića - bez čije potpore očito ne može sam politički djelovati.

Tako se Grbin udostojio optužiti Vladu za nesposobnost, ponovno kopirajući FB statuse Milanovića. Istu Vladu koja se bori s pandemijom COVID-19, radi na obnovi potresom stradalih područja te rješava nagomilane probleme koje je ostavila nesposobna SDP-ova Vlada pod vodstvom Zorana Milanovića. Primjerice - novih 70 milijardi kuna zaduženja, rekordni deficit, kaos u brodogradilištima, visoku nezaposlenost i nikakvu apsorpciju EU fondova. Nakon što je iskompleksirani Milanović već izgubio od Plenkovića sa 7 razlike 2016., a Bernardić sa 25 razlike 2020. - Grbinov SDP ne uspijeva pomaknuti rejting sa 16-ak%'', istaknuli su iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Osijeku U obilasku Slavonije Plenković ponovno o predsjedniku: "Nacrtao je metu na predstavniku Srba. To je sramota i pravi govor mržnje"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije dugo trebalo Milanović uzvraća Plenkoviću: "Dokazani herojski zec... jutros se junačio i prijetio opozivom, sad se skriva iza Mosta. Loše je, loše"

Ahmetović su poručili da je "diktator netko tko se hvali da zna za tajne izvide u kaznenom postupku, netko tko krši Ustav RH i zakone, netko tko nakon pravnog i političkog poraza na Ustavnom sudu i u Hrvatskom saboru, provodi političko divljaštvo vrijeđajući sve koji misle drugačije te da je diktator netko tko crta mete na čelima manjinskih političara i drugih javnih osoba".

''Grbin i Ahmetović besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo. Na svaki iskaz mržnje, verbalnog nasilja i laži koje šire dobit će oštar i adekvatan odgovor'', zaključili su u objavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene